7 november theatervoorstelling Tiny & Tonny

Lang en gelukkig zelfstandig thuis blijven wonen. Een toekomstbeeld van velen, maar niet altijd vanzelfsprekend. ‘Tiny en Tonny’ nemen op 7 november met hun Spiegeltheater in de Bussel bezoekers op humoristische wijze mee in de toekomst van het ouder worden. Hoe is uw woonsituatie? Heeft u een netwerk? En hoe denkt u over technologie? Voorbeelden uit de praktijk vormen het uitgangspunt voor levendige sketches en dialoog.

Er is zowel een middag- als avondvoorstelling. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Bussel.

Meer activiteiten

Nadenken over hoe je op een fijne manier zelfstandig thuis kunt blijven wonen als je ouder wordt, klinkt voor veel mensen nog als een ‘ver van mijn bed’-show. Maar je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Want hoe duidelijker het beeld is bij de wensen en hoe dat bereikt kan worden, hoe groter de kans dat het werkelijkheid wordt.

Naast het Spiegeltheater van Tiny en Tonny, is Animo betrokken bij de organisatie van meer activiteiten rondom dit thema de komende periode.

Delen:

Gekoppelde projecten

Theatervoorstelling langer thuis wonen
Ouderen blijken vaak niet voldoende / op tijd na te denken over hoe ze prettig zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Een theater- voorstelling helpt mogelijk om een zaadje te planten.